CogniCom coaching is persoonlijk, vertrouwd en oprecht.

CogniCom biedt jou een helpende hand!

Onze werkwijze is als volgt:

Het eerste gesprek is vanzelfsprekend een kennismaking. We willen graag van je weten waarom je coaching overweegt. Misschien loop je ergens op vast of heb je een bepaald doel voor ogen. Om een zo goed mogelijk beeld van jou en je wensen te krijgen, stellen we veel vragen. Ook zullen we toelichten hoe een coachingstraject er bij ons uit ziet en wat de mogelijkheden zijn.

Na het kennismakingsgesprek sturen we je een rapport waarin we kort weergeven wat er besproken is en wat wij voor jou kunnen betekenen. We maken een een grove inschatting van de lengte van het traject en de mogelijkheden voor de uitvoering.

Zo kan je op een goede manier overwegen of je verder wilt gaan met het CogniCom coachingstraject.

Wanneer je met ons verder gaat, maken we een coachingsovereenkomst op. In de overeenkomst staat wat je van ons kan verwachten en hoe we het traject gaan vormgeven. Hierdoor kom je niet voor verassingen te staan.

Een CogniCom coachingstraject wordt specifiek afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Dat maakt dat het voor iedereen toegankelijk is, ongeacht omstandigheden of financiƫle middelen.

De coaching bestaat uit diverse gesprekken en kan plaatsvinden bij jou thuis of in ons kantoor.


Meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Zie onze contactpagina.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven