CogniCom - Jezelf tegen en CogniCom - pleet:

Wij leveren maatwerk.

Omdat we vinden dat onze trajecten voor iedereen, ongeacht zijn of haar situatie, toegankelijk moeten zijn, werken wij niet met vaste prijzen.

In het intakegesprek kijken we samen naar de mogelijkheden die er zijn en hoe het traject eruit gaat zien. Daarbij hanteren we een richtprijs van € 65,- per uur, die verder afgestemd wordt op uw persoonlijk situatie.

CogniCom groepstrainingen:

Voor de groepstrainingen die wij bieden, hanteren wij een vaste prijs. De kosten voor een specifieke training staan vermeld bij de betreffende trainingsinformatie.

 

Voor de zakelijke markt, worden de groepstrainingen specifiek afgestemd op uw wensen. De prijs is afhankelijk van de betreffende training en de hoeveelheid deelnemers.

Voor meer informatie of een passende offerte, staan wij u graag te woord.

CogniCom in het onderwijs:

De trajecten voor het onderwijs worden specifiek afgestemd. Zo houden wij rekening met de wensen van de school, het huidige schoolklimaat en de diversiteit aan leerlingen.

De prijs van de trajecten is onder andere afhankelijk van de grootte van de klas en de reistijd naar de school. Van te voren, bespreken we een passend traject met een passende vaste prijs.

Ter indicatie hebben we hieronder wat mogelijkheden gegeven. We gaan hierbij uit van 20 leerlingen per klas. De bijeenkomsten worden verspreid over het schooljaar.

6 bijeenkomsten, halve dag (1 klas ) : € 1.800,-

6 bijeenkomsten, halve dag (2 klassen, halve dag per klas ) : € 3.200,-

4 bijeenkomsten, hele dag ( 1 klas ) : € 2.200,-

1 intensieve workshop, hele dag ( 1 klas ) : € 800,-

Heeft u interesse en wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.